Over ons

De Moete Bouw

“De Moete”, je vraagt je vast af waar die naam vandaan komt. Nou, dat zit zo: Mijn naam is Jan Herm Klein Legtenberg en van oudsher is de “De Moete” in mijn woonplaats Rijssen de bijnaam voor mijn familienaam. Familie en vrienden noemen mij dan ook De Moete en zo ben ik op mijn bedrijfsnaam gekomen.

Vanaf 2014 ben ik fulltime werkzaam in de bouw en heb ik bij bouwbedrijven mijn kennis en ervaring mogen opdoen en verbreden. Het speelde al een tijdje, maar eind 2020 heb ik het besluit genomen om voor mijzelf te gaan beginnen en per 1 januari 2021 heb ik mijn eigen bouwbedrijf De Moete Bouw. Bij mij ben je aan het juiste adres voor jouw verbouw-, nieuwbouw- of renovatieprojecten, maar ook diverse andere timmerwerkzaamheden.

Heb jij bouwideeën, maar weet je niet waar te beginnen? Elke situatie, wens of budget is anders en daarbij helpen wij je graag op weg! Met veel plezier en persoonlijke aandacht voor jouw ideeën gaan wij ervoor om gezamenlijk een mooi project te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!